Seve će roditi Srpče!

Natalitet u Srbiji će početkom sledeće godine povećati najveća hrvatska pop zvezda Severina Vučković.

Koja je posle nešto više od sedam meseci zabavljanja

ostala u drugom stanju sa srpskim „kraljem bakra“ Milanom Popovićem.

 

Naime, informaciju da je njegova pulenka već tri meseca u blagoslovenom stanju za jedan hrvatski portal priznao je Sevin menadžer Tomislav Petrović.

– Istina je, Severina je u trećem mesecu trudnoće i srećna je – rekao je ovim povodom pevačicin menadžer.

Od trenutka kada mu je verenica saopštila da će dobiti naslednika, pevačicin suprug ne skida osmeh sa lica, što nam je potvrdio i izvor blizak ovom paru.

 

– Severina je posle nekih iznenadnih mučnina i promene raspoloženja posumnjala da je u drugom stanju, pa je posetila svog lekara, koji joj je potvrdio trudnoću. Naravno, odmah je pozvala Milana, kome je saopštila ovu radosnu vest. Oboje su presrećni. On ne skida osmeh sa lica, a doskora, ovu informaciju znao je samo najuži krug njihovih prijatelja i rodbine. Ipak, pošto će vrlo brzo početi da se primećuje stomačić, zajedno su odlučili da sa svima podele ovaj, za njih najradosniji period u životu – priča nam izvor, koji dalje dodaje da se pevačica i biznismen sve češće šale na račun pola deteta.

– Severini i Milanu je svejedno kog će pola biti dete, ali se konstantno šale na račun toga šta od koga obavezno mora da nasledi. U celoj priči se provlače Severinina harizma, lepota, Milanov stav, narav… Baš, baš su srećni. Milan bukvalno ne zna gde se nalazi od uzbuđenja što će mu žena koju voli podariti naslednika – rekao nam je na kraju razgovora izvor, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti, i dodao da će se pevačica najverovatnije poroditi u Splitu, gde će živeti sa Milanom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seve neće slaviti rođendan zbog bolesti

Seve čeka dečaka?

Pomirili se Seve i Milan


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seve će roditi Srpče!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump