Severina se seli u Beograd?!

Severina i Milan će živeti u Beogradu, otkriva „Alo“. Milan je uz Severinin blagoslov već polako počeo da doteruje stan u Beogradu.

Koji se nalazi u jednoj elitnoj zgradi na

Vračaru, za njihovog naslednika. Dečja soba je već odabrana, tako da su sve stvari iz nje prenete u drugi deo stana. Seve već ima zamisao kako bi trebalo da izgleda krevetac, kao i cela soba – priča za naš list izvor blizak pevačici, koji objašnjava zašto je Vučkovićeva prvobitno objavila da će im porodični dom biti u Splitu.

 

 

 

Severina je Splićanka, tako da će jedna od njihovih sigurnih oaza biti Split. Kad se umore od gradske vreve ili kad im dosadi život u Beogradu, pogotovo leti, dolaziće u njen rodni grad. Milan nije imao ništa protiv toga, ali su se oboje složili da bi im glavni grad Srbije bio mnogo bolja opcija za odgajanje deteta, pogotovo zbog toga što je veliki broj Milanovih poslova vezan za Beograd, navodi ovaj list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina se vratila u osnovnu školu!

Karleuša se seli u Englesku

Madona se seli u Malavi?


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Severina se seli u Beograd?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump