Tajno venčanje Jovane i Željka

Nakon što su iza sebe ostavili burno proleće, koje su obeležili veridba, raskid i na kraju pomirenje.

Jovana Janković i Željko Joksimović napokon su rešili da

se venčaju. I to u tajnosti!

 

Naime, dugonoga voditeljka i šarmantni kantautor ovo leto koriste kako za odmor, tako i za kovanje planova o najznačajnijem danu u životu, koji ih očekuje na jesen. Njih dvoje su punih mesec dana boravili u živopisnim Reževićima kod Budve, u vili koju su iznajmili kako bi imali potpunu privatnost. Pošto pevač ne može bez muzike, on je u kamenoj kući čak improvizovao muzički studio, a uveliko piše i pesme za novi album.

Uz sunce, more i riblje specijalitete, pop zvezda se sa svojom verenicom dogovorila i o detaljima predstojeće svadbe. Par je složan u nameri da svečanom činu venčanja prisustvuje samo najuži krug njihovih prijatelja i članovi porodica, ali će to i za njih biti iznenađenje.

Za venčanje će znati samo kumovi, ali oni neće biti upoznati s tim da se planira veselje, da ne bi nekome nešto zucnuli. Venčaće se u prisustvu kumova tajno, a kad stignu gosti, biće svima jasno šta se desilo, ali bez pritiska medija i spekulacija – otkriva izvor tabloida „Skandal“, dodajući da su verenici letovanje nastavili na Mikonosu.

 

Dakle, Jovana i Željko će se tajno uzeti, a mediji će ih juriti. Možda se ipak predomisle, pa dozvole da se njihovoj svadbi posveti dužna medijska pažnja? Pa nije ljubav bolest da se krije!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina i Bred: Tajno venčanje u Indiji?

Uskoro svadba: Verili se Željko i Jovana!

Željko i Jovana: Ipak svadba?!


Nema komentara na “Tajno venčanje Jovane i Željka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump