Ana nikolić vadi silikone iz usana!

Nakon što se dobro „dopunila“ silikonima, Ana Nikolić je izgleda zaključila da više nisu u modi, pa je rešila da ih izvadi,doduše, samo iz usana!

Naime, kako saznajemo od izvora

bliskog pop pevačici, ona je pomoć potražila od plastičnog hirurga koji je već vratio prvobitni oblik usnama Olje Crnogorac, ali nije imala sreće.

Kako sam čuo, Ana ne želi više silikone koje ima u usnama. Stavila je to davno, kada su silikoni bili moderni. Međutim, sada su počeli da joj smetaju, što zbog toga što se s napumpanim ustima ne oseća dobro, što zbog toga što to više nije u trendu. Stoga je rešila da vrati prirodni oblik svojih usana. Potražila je pomoć od istog hirurga kod kojeg je bila Olja Crnogorac, i to u Hrvatskoj – kaže naš sagovornik i dodaje da je Ana bila veoma razočarana kada joj je hirurg rekao da ne želi da obavi tu intervenciju.

Hrvatskom hirurgu se ne dopada kako su urađene Anine usne, pa ne može da garantuje kako će izgledati kada silikon bude izvađen. Stoga joj je preporučio da pomoć potraži od nekog drugog lekara. Ona je rešila da ga posluša, pa je sada u potrazi za stručnjakom koji će se bez straha uhvatiti u koštac sa njenim silikonskim usnama – zaključuje naš sagovornik.

 

Pevačica nije želela ni da potvrdi niti da demantuje naša saznanja, pa nam je samo kratko odbrusila:

– Moje usne, moj problem! – bilo je sve što je Nikolićeva izustila.

Evidentno nije želela ništa više da nam otkrije. Možčuva usta i skuplja hrabrost za predstojeću intervenciju!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bojana Stojković vadi silikone iz usana!

Severina izvadila silikone iz usana ?!

Soraja izvadila silikon iz usana i smanjila nos!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Ana nikolić vadi silikone iz usana!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump