Anabela ne može bez telefona!

Izgleda da pravilo da je nekulturno čačkati mobilni telefon dok ste u društvu ne važi za pevačicu Anabelu Bukvu.

Koja je očigledno postala „mobil manijak“!

Naime, Bukvu smo uslikali u centru grada kako sa svojim prijateljima ispija kafu i ni u jednom trenutnu nije ispustila iz ruku svoj mobilni telefon, a SMS-ove je kucala non-stop. Pretpostavljamo da se dopisivala sa svojim dečkom Sašom Nedeljkovićem, koji je zbog obaveza morao da propusti popodnevno „blejanje“ po gradu. Pevačica se lepo ušemila, jedan gutljaj kafe, pa jedna poruka, jedan gutljaj vode, pa opet poruka… I sve tako ukrug.

Međutim, Anabeli je društvo pravio anonimni prijatelj, koji se u poslednje vreme sve češće pojavljuje sa njom na javnim okupljanjima, a ona uvek deluje nasmejano pored njega. Da li je njen dragi upoznat sa čestim pratiocem, to ne znamo, ali je sigurno da ako nije znao za njega, Anabela će morati dobro da se opravda.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela i Gagi : Ne možemo jedno bez drugog!

Anabela i Gagi ne mogu više da se podnesu!

Anabela uzela Gagiju stan!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Anabela ne može bez telefona!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump