Boki 13 se vraća u Srbiju!

Mesec dana nakon što je preživeo agoniju sa oduzimanjem pasoša, makedonski šoumen Bojan Jovanovski konačno može da odahne!

Naime, Boki je krajem

prošle nedelje dobio rešenje za povratak svojih dokumenata, tako da ga uskoro možemo očekivati u Beogradu.

 

– Za ovaj mesec dana Boki je proživeo pakao i nije znao gde udara od problema. U Beogradu je odavno trebalo da započne brojne poslove i sve je morao da stopira zbog toga što nije mogao da krene na put bez dokumenata. Sad je konačno sve sredio i u toku ove nedelje treba da ode po pasoš – priča za „Alo!“ Bojanov dobar prijatelj i otkriva da on sprema nekoliko iznenađenja čim stigne.

– Bojan treba da krene sa snimanjem svoje emisije, a ima toliko promena koje je pripremio. Treba i na nekoj pesmi da radi. Ali nadrljaće i oni koji su „ispirali usta“ njim dok nije bio tu, takve nikada ne štedi – završio je naš izvor.

Kada smo pozvali Jovanovskog da nam kaže kada stiže u Srbiju, voditelj nije bio baš pričljiv.

 

– Samo ću vam reći da će sve biti u redu – rekao je Boki.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 stigao u Beograd!

Boki 13 ipak ostaje u Srbiji

Boki 13 dobio pasoš!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Boki 13 se vraća u Srbiju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump