Brak sa Dženifer je bio dosadan!

Holivudski glumac Bred Pit (47) izjavio je da je ‚‘zadovoljan čovek“ u vezi s Anđelinom Žoli (36).

Dok se u braku sa Dženifer Aniston (42) osećao kao „davež“! Pit je u

intervjuu za američki magazinu „Parejd“ (Parade) uporedio svoj život sa Žolijevom, sa kojom ima šestoro dece (troje usvojene), sa petogodišnjim brakom sa Anistonovom.

„Bilo mi je dosta izležavanja na kauču. Po ceo dan sam pušio travu i skrivao se u kući. Počeo sam da se osećam jadno i bilo mi je dosadno“, rekao je Pit.

Jedan od najpoželjnijih glumaca današnjice kaže da je devedesete proveo skrivajući se od medija i trudio se da izbegne sve što ide uz život velike zvezde.

„Sve sam to radio zbog Dženifer. Hteo sam da pronađem neki zanimljiv film, neku zanimljivu životnu priču, dok je moj život bio sve samo ne zanimljiv. Oboje smo se pretvarali da je naš brak nešto što nije. ‚Teško mi je što se to tako interpretira. Džen je neverovatno darežljiva, draga i duhovita žena koja je moj prijatelj. To mi je važna veza, koju veoma cenim“.

Bred i Dženifer su bili u vezi od maja 1998. godine, a venčali su se u julu 2000. Međutim, januaru 2005. objavili su da se razvode. Razlog za razvod bila je upravo Anđelina Žoli, koju je Bred upoznao i sa kojom se smuvao na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“. Nedugo potom, počeli su da žive zajedno, ali do danas se nisu zvanično venčali.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džon Majer „šutnuo“ Dženifer Aniston!

Dženifer se verila, konačno!

Bred Pit: Dženifer je jadna i gadi mi se


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Brak sa Dženifer je bio dosadan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump