Cecu napustilo obezbeđenje!

Da je u Srbiji kriza sa radnim mestima i da je sve više otkaza, pokazala nam je i najpoznatija robijašica u Srbiji Svetlana Ceca Ražnatović.

Koja je, kako

nezvanično saznajemo, zbog kućnog zatvora u kome se trenutno nalazi ostala bez svoje „desne ruke“- čoveka koji ju je godinama pratio u stopu!

 

Naime, Cecin šef obezbeđenja već neko vreme se može videti kako radi na poznatom beogradskom splavu, gde se stara o bezbednosti gostiju.

– Otkako je Ceca u junu zatvorena, čovek koga i na ulici prepoznaju kao njenog telohranitelja više ne radi za Ražnatovićevu. Na početku odsluženja njene kazne čuo sam da je šef njenog obezbeđenja dobio novi zadatak, a to je da čuva njenog sina Veljka, ali to nije funkcionisalo baš najbolje. On je navikao da bude uz Cecu, sa kojom ima odličnu komunikaciju, pa je odlučio da je najbolje da nađe novi posao – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da će do isteka Svetlanine zatvorske kazne njen telohranitelj odlučiti da li će se vratiti na staro radno mesto.

– Verujem da će se on u februaru dogovoriti sa Cecom da li će opet biti na staroj poziciji šefa njenih telohranitelja, a do tada će raditi na splavu kao obezbeđenje. Za sada mu je dobro novo radno mesto, jer nema toliko opterećenje – dođe uveče, odradi nekoliko sati i ide nazad kući, dok je tokom dugogodišnjeg rada za Svetlanu njegov posao trajao maltene danonoćno – završava naš izvor.

 

U želji da proverimo navode našeg izvora, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Cecinim telohraniteljem, ali nam je on preko njene PR službe poručio da ne želi bilo šta da komentariše.

Po svemu sudeći, dok god je ograničava, ali i čuva čuvena „nanogvica“, udovici Željka Ražnatovića Arkana nije potrebna dodatna zaštita.

Uostalom, ko bi mogao da je zaštiti bolje od državnih organa?

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina planira obezbeđenje na venčanju

Ceki uhvatila za ruku momka iz obezbeđenja

Obezbeđenje na svadbi Žizel Bundšen pucalo u paparace


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Cecu napustilo obezbeđenje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump