Danijela dobija nanogvicu?!

Nakon trežnjenja u policijskoj stanici, Danijela Vranić počela je da se suočava sa mogućim posledicama vožnje u alkoholisanom stanju.

I napada na službeno

lice. Kako „Alo!“ saznaje, trenutno razmatra mogućnost da se nagodi sa tužilaštvom i da potencijalnu kaznu odsluži robijajući s „nanogvicom“.

 

– Danijela je upoznata sa situacijom u kojoj se našla i kakve posledice mogu da je zadese, zato sa svojim advokatom, kako sam čuo, razmatra sve moguće solucije u vezi s nagodbom sa tužilaštvom. Naravno da joj je prvo na pamet pala nanogvica, koja je definitivno „najbezbolnija“ – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da su to samo pevačicina razmišljanja jer optužnica nije podignuta.

– Tužilaštvo i dalje vrši istražne radnje pre podizanja optužnice. Kada i ako optužnica bude podignuta, Danijela će morati da bira između nagodbe ili suđenja sa neizvesnim ishodom. Ukoliko se bude desilo da Vranićeva bude osuđena, kazna za krivično delo napada na službeno lice može biti od tri meseca do tri godine. Međutim, u ovakvim slučajevima najčešće se dobija do godinu dana kazne – dodao je naš izvor.

U želji da proverimo naša saznanja, kontaktirali smo sa Vranićevom, koja nam je na konkretno pitanje da li razmatra da se nagodi s tužilaštvom dvosmisleno odgovorila:

– Oduvek sam volela nakit poput narukvica.

Podsećanja radi, Vranićeva se u nedelju uveče vraćala iz provoda sa Kalemegdana, gde je bila sa sestrom Jasminom K. Prvi prekršaj napravila je oko 21 čas, kada se džipom „rendž rover“ vozila u suprotnom smeru. Njen prekršaj je primetio policajac J. Đ. i dao znak pevačici da stane u Prizrenskoj ulici, kod hotela „Balkan“. Pošto je odbila da mu da isprave, usledila je jurnjava za Vranićevom beogradskim centralnim ulicama. Pevačica, koja je bila pod dejstvom alkohola, morala je da se zaustavi zbog crvenog svetla na semaforu, a ispred nje je stajao BMW, zbog kojeg nije mogla dalje. Pevačica se te večeri pozivala na svoja navodna poznanstva sa ljudima iz policije, koja joj očigledno nisu pomogla. Testiranjem je utvrđeno da je pevačica imala 1,85 promila alkohola u krvi i tada je policijskim vozilom prevezena u policijsku stanicu Stari grad na trežnjenje. Pod dejstvom alkohola bila je i njena sestra, kojoj je u krvi nađeno 1,14 promila. Kako „Alo!“ saznaje, krivična prijava napisana je i Jasmini K. jer je sprečavala službeno lice u vršenju dužnosti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danijela na sudu zbog napada!

Danijela Vranić priznaje krivicu!

Danijela Vranić: I dalje sam ista!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Danijela dobija nanogvicu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump