Danijela na sudu zbog napada!

Pevačica Danijela Vranić (36) krivično će odgovarati zbog napada na policajca.

Koji je u nedelju veče priveo nakon što je uhvaćena kako vozi džip „rendž rover“ u alkoholisanom

stanju, saznaje „Alo!“.

 

Nakon saslušanja u policiji, koje je obavljeno u ponedeljak, tužilac je odlučio da podnese krivičnu prijavu zbog napada na policajaca J. Đ. (identitet poznat redakciji), kojem je pretila i pocepala džep na uniformi.

Vranićeva je posle trežnjenja bila na saslušanju u policijskoj stanici Stari grad. Kako saznajemo, osim krivične, biće pokrenuta i prekršajna prijava zbog sumnje da je u zabranjenom smeru vozila svoj džip sa 1,85 promila alkohola u krvi. U policiji je prekjuče saslušana i njena sestra od tetke Jasmina K., kojoj se na teret stavlja sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti jer je telom pokušala da zaštiti rođaku od privođenja.

Podsećanja radi, Vranićeva se u nedelju uveče vraćala iz provoda sa Kalemegdana, gde je bila sa sestrom Jasminom K. Prvi prekršaj napravila je oko 21 čas kada se džipom „rendž rover“ vozila u suprotnom smeru u Uzun Mirkovoj ulici. Njen prekršaj je primetio policajac J. Đ. i dao znak pevačici da stane u Prizrensku ulicu kod hotela „Balkan“. Pošto je odbila da mu da isprave, usledila je jurnjava za Vranićevom beogradskim centralnim ulicama. Pevačica, koja je bila pod dejstvom alkohola, morala je da se zaustavi u Prizrenskoj ulici zbog crvenog svetla na semaforu, a ispred nje je stajao BMW, zbog kojeg nije mogla dalje.

– Odbila je da izađe iz džipa, a policajcu je rekla: „Vi ste suviše mali, niko i ništa, ne znate ko sam ja!“ Dok je on pokušavao da je izvuče iz auta, njena sestra je vikala na saobraćajca: „Skloni se od nje, pusti je!“ U rvanju sa policajcem, Danijela je saobraćajcu otkinula džep na uniformi – objašnjava naš sagovornik iz policije.

Kako je „Alo!“ pisao, pevačica se pozivala na svoja navodna poznanstva sa ljudima iz policije, koja joj očigledno nisu pomogla. Testiranjem je utvrđeno da je pevačica imala 1,85 promila alkohola u krvi i tada je policijskim vozilom prevezena u PS „Stari grad“ na trežnjenje. Pod dejstvom alkohola bila je i njena sestra, kojoj je u krvi nađeno 1,14 promila. Kako „Alo!“ saznaje, krivična prijava napisana je i Jasmini K. jer je sprečavala službeno lice u vršenju dužnosti.

Policija je Danijeli odredila zadržavanje od 12 sati, ali je ona, kako „Alo!“ saznaje, trežnjenje u policijskoj stanici „29. novembar“ završila ranije, pa je ćeliju napustila u ponedeljak ujutru u 5.15. U pritvorsku jedinicu smeštena je oko 23 sata u nedelju uveče, što znači da se treznila nešto više od sedam časova. U izjavi za medije pevačica je prekjuče rekla da je „izašla, pa se ponovo vratila u pritvor“, što nije običaj po ustaljenoj policijskoj proceduri o zadržavanju alkoholisanih vozača.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danijela dobija nanogvicu?!

Danijeli preti robija!!!

Danijela Vranić priznaje krivicu!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Danijela na sudu zbog napada!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump