Džunior Džek: Lepo mi je s Kajom!

Iako se još zvanično nije ni razvela od supruga Uroša Duvnjaka.

Pevačica Katarina Ostojić Kaja ovih dana je priznala da je u vezi sa belgijskim di-džejem Džuniorom

Džekom, kog je u ponedeljak bodrila na nastupu u Beogradu. Svetski poznati disk džokej za „Alo!“ kaže da mu je drago što se o tome priča.

 

– Ne bih da pričam o Kajinoj i mojoj vezi, samo ću vam reći da mi je drago što se o tome piše, jer je to jedna lepa stvar – izjavio je poznati di-džej.

Kaja i Džunior su u ponedeljak zajedno došli na njegov nastup, kojim je otvorio zimsku sezonu kluba „Stefan Braun“, i tom prilikom, osim dugih razgovora, razmenili su i poljupce.

Dileme definitivno više nema, jer je i Ostojićeva priznala da je u vezi sa poznatim di-džejem rođenim u Italiji.

– Da, Džej Džej i ja smo u vezi i mogu vam reći da smo jedno u drugo ludo zaljubljeni – otkrila je Kaja za nedeljnik „Svet“, a potom ispričala i kako je do razvoja emotivne veze i došlo.

– Nas dvoje se poznajemo nekoliko godina, a kontakt smo obnovili pre par meseci, kada mi je predložio da ostvarimo poslovnu saradnju. A nakon što smo noći i noći provodili na „skajpu“, spakovala sam se i otišla u Brisel. Privlačnost je bila obostrana i nije mi trebalo mnogo da „padnem“ – izjavila je Ostojićeva, da bi u ponedeljak svoju ljubav i potvrdili pojavljivanjem na njegovom nastupu. Popularni di-džej na otvaranju poznatog kluba nije odvajao pogled od naše pevačice, koja ga je zasmejavala i pružala mu podršku, dok ju je on grlio oko struka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džunior Džek je moj dečko!

Džunior Džek se pridržao za Kajinu dojku!

Kaja: Džunior Džek je u Londonu za Novu godinu!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Džunior Džek: Lepo mi je s Kajom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump