Edita pretukla Indi zbog dečka!

Bruka!

Jedino što se može pomisliti kada se dve sestre potuku zbog dečka, što se upravo i dogodilo u petak oko 21.30, kada su se pevačice Indi (25) i Edita Aradinović (18)

fizički obračunale.

 

„Jabuka razdora“ bio je izvesni Veljko sa Karaburme, bivši dečko starije, a sadašnji mlađe sestre, koji je i prisustvovao sestrinskom batinanju.

Kako otkriva izvor našeg lista, deblji kraj je izvukla Indi, a zbog ovog incidenta reagovala je i interventna policija, koja je protiv Aradinovićevih podnela prekršajnu prijavu.

– Do incidenta je došlo u stanu na Karaburmi kada su se sestre posvađale, a zatim i potukle zbog bivšeg Indinog dečka, koji je sada u vezi sa njenom mlađom sestrom Editom. Reč je o izvesnom Veljku sa Karaburme, koji je i prisustvovao tuči poznatih sestara. Edita je u tom okršaju bila agresivnija, pa je Indi zadobila brojne udarce po licu i telu. Budući da se vrištanje čulo na ulici, okupile su se i komšije, a neko je pozvao policiju – priča za „Alo!“ izvor iz policije i dodaje da je interventna patrola došla ubrzo kako bi razdvojila sestre:

 

– Interventna policija stigla je veoma brzo, razdvojila sestre i napisala im obimne prekršajne prijave. Tom prilikom je Indira Aradinović bila sva crvena u licu od šamara koje joj je sestra zadala. Iako je stan u kom je došlo do tuče naveden kao zvanično mesto boravka pevačice Indi Aradinović, ona tu zapravo ne živi, pa će joj poziv za sud stići na drugu adresu – dodao je dobro obavešten izvor za naš list.

O incidentu i batinama koje je dobila od sedam godina mlađe sestre Indira Aradinović nije želela mnogo da govori.

– Nemam komentar! Nisam u Beogradu. Neću ni da potvrdim, ni da demantujem, jednostavno – neću da pričam o tome – nervozno je odgovorila Indi.

Njenu sestru Editu Aradinović smo pozvali povodom naših saznanja, ali se ona nije javljala na telefon do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Indi diskvalifikovana!

Milica neće da menja Indi na „Farmi“

Naomi Kembel pretukla fotografa!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Edita pretukla Indi zbog dečka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump