Indira snimila spot u Turskoj

Indira Radić rešila je da posle napornih priprema i rada na novom albumu predahne i napuni baterije pred promociju svog narednog albuma.

Koja je očekuje u

narednim mesecima, ali je istovremeno i snimila novi spot!

 

Naime, popularna folk pevačica je krajem avgusta, sasvim iznenada, odlučila da ode na kratak odmor u Tursku, iako, kako kaže, ove godine zbog velikog broja obaveza i planova nije planirala tako nešto.

Bila je ovo naporna sezona za mene. Priprema i rad na novom CD-u, koji je jubilaran i meni veoma bitan u odnosu na ostale, oduzimali su mi mnogo vremena i energije. Uz sve to, nisam pravila pauzu i stalno sam nastupala, zaista nisam stajala. Normalno je da se čovek umori i oseti da mu treba kratak predah, pa sam tako i ja rekla sebi da se svet neće srušiti ako se malo odmorim daleko od svega i dam sebi oduška pred obaveze koje me tek očekuju tokom ove jeseni, kada ću objaviti i promovisati svoj novi CD – rekla nam je Indira, dodajući da se odlično provela u Kemeru.

Bila sam sa prijateljima i zaista sam uživala. Ipak, pošto je grad prelep, morala sam da boravak u Kemeru iskoristim i za kadrove za spot čije sam snimanje započela još zimus u Njujorku, a koji se radi za pesmu koju izvodim s „Crvenom jabukom“. Eto, na kraju sam spojila lepo i korisno i sada sam u potpunosti spremna za nove pohode i pobede – podelila je utiske sa nama Indira.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Indira i Romana snimile spot

Indira Radić snimila duet sa Crvenom jabukom

Indira Radić snimila duet sa „Lexington bendom“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Indira snimila spot u Turskoj”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump