Ivan i Jelena proslavili „DA“!

Glumac Ivan Bosiljčić i njegova lepša polovina, pevačica Jelena Tomašević nekoliko dana posle crkvenog i građanskog venčanja.

Organizovali su zabavu za svoje

prijatelje u jednom beogradskom restoranu.

 

Naime, novopečeni bračni par u luksuzni ambijent u kome su priredili žurku, stigao je dva sata pre zakazanog vremena, tako da niko od fotoreportera koji su se našli na licu mesta, nije uspeo da uslika srećne mladence.

Među zvanicama našle su se mnogobrojne javne ličnosti, a prvi su pristigli Željko Joksimović sa svojom verenicom Jovanom Janković, Bane Obradović, Emina Jahović, Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Saša Kovačević sa devojkom Jovanom, Sergej Ćetković sa suprugom, Aleksandra Radović. Među poslednjima stigla je i mladina kuma, pevačica Mari Mari.

Kada su se svi gosti okupili, žurka je mogla da počne. Igralo se i pevalo do jutra, a s obzirom da je gospođa Bosiljčić u drugom stanju i da se dobro oseća, nije joj bio problem da do zore bude na nogama i proslavi svoje venčanje kako dolikuje.

 

 

Čekaju devojčicu!

 

Na pragu petog meseca trudnoće pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić saznali su pol svoje prve bebe. Kako se šarmantna Kragujevčanka poverila najbližim prijateljima, po nalazima poslednjeg 4D ultrazvuka ona čeka devojčicu. Za sada je za svoju bebu izabrala već nekoliko imena, a uskoro će se odlučiti za jedno. Budući da odlično podnosi drugo stanje pevačica aktivno nastupa.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivan i Jelena zakazali svadbu za 6. septembar!!!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se venčali!

Ivan Bosiljčić na meti tviteraša!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Ivan i Jelena proslavili „DA“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump