Ivanović plavušan!

Popularni voditelj Ivan Ivanović ne prestaje da iznenađuje svoju publiku, pa je tako u petak uveče zaintrigirao mnoge kada se pojavio sa plavom kosom.

Premijeru nove

posvetljene boje kose Ivanović je imao tokom intervjua koji je radio sa Novakom Đokovićem, nakon njegove pobede protiv Janka Tipsarevića.

 

Odmah nakon emisije po javnosti su počele da kolaju različite priče koje su nudile odgovor na pitanje zašto se Ivanović odlučio za novi imidž. Tako su neki tvrdili da je odlučio da mu se boja kose slaže uz boju glasa, drugi su pak smatrali da želi da ga ljudi smatraju glupljim nego što jeste, treći su davali verziju kako je želeo da kopira izgled svog „velikog prijatelja“ Bojana Jovanovskog, a bilo je i onih koji su govorili da je naprosto poželeo da promeni nešto u svom izgledu pred novu sezonu emisije.

Šta je tačno bio povod – zna samo Ivanović! A on je zbog vremenske razlike bio nedostupan za komentar, pa smo ostali uskraćeni za objašnjenje zašto se ofarbao. A šta o njegovom novom imidžu misli „brat po boji“ Boki 13? To sigurno nećemo dugo čekati da saznamo.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dimitrovska isprozivala Ivanovića?!

Anđelina postala plavuša

Ivanović dobio pink i crno-belu majicu!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Ivanović plavušan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump