JK u Španiji dobija privatno obezbeđenje!

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, suprug pop dive Duško Tošić do kraja ove nedelje potpisaće četvorogodišnji ugovor.

Sa španskim prvoligašem,

fudbalskim klubom Betis iz Sevilje. Iako se visina transfera drži u strogoj tajnosti, sasvim je izvesno da Crvena zvezda svog igrača prodaje za veliku sumu evra, a španski klub je za svog novog igrača i njegovu porodicu obezbedio odgovarajući komfor. Pop diva će zajedno sa decom i suprugom uživati u ogromnoj vili sa bazenom, kućnoj posluzi, uslugama vozača, uz pratnju ličnog obezbeđenja, koje će 24 časa brinuti o porodici.

Španski mediji uveliko bruje o dolasku srpskog „zlatnog para“, kako su već krstili bračni par Tošić-Karleuša u nekoliko naslova. Jelena je u tamošnjim medijima izazvala seriju utrkivanja u komplimentima i komentarima, gde je opisuju kao veoma atraktivnu ženu, ali i najintrigantniju muzičku pojavu Balkana. Nazivaju je balkanskom Lejdi Gagom i opasnom ženom sa ozbiljnim političkim ambicijama.

Inače, ovakva pompa i nije iznenađenje, budući da je bračni par svojevremeno vodio veoma buran medijski život i u Nemačkoj, kada je Duško igrao za Verder. Jelena je i tamo krasila mnoge naslovne strane, a čak je pisala i kolumnu za najtiražniji nemački dnevni list „Bild“!

 

 

JK: Španski mediji cene moj lik i delo!

 

U nameri da čujemo Jelenine utiske i planove u vezi sa novonastalom situacijom, kontaktirali smo s njom i dobili sledeću izjavu:

 

– Dok priča o Španiji i zvanično ne dobije svoju potvrdu, neću davati komentare, ali ću vam potvrditi da su španski mediji veoma upoznati sa mojim i Duškovim likom i delom. Prioritet mi je da budem Duškova podrška i ne želim da skrećem pažnju na sebe. Da se moja publika ne uplaši, ja vredno radim na novom albumu i jesen će biti u znaku mojih novih pesama, spotova i novog imidža. Vrlo verovatna je i moja angažovanost u sferi politike, tako da imam pune ruke posla – rekla je za „Alo!“ Jelena Karleuša.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša ima obezbeđenje?!

Nina planira obezbeđenje na venčanju

Obezbeđenje na svadbi Žizel Bundšen pucalo u paparace


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “JK u Španiji dobija privatno obezbeđenje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump