Kaja i Džunior Džek zajedno?!

Iako u poslednje vreme ne želi da priča o svom novom dečku.

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja je svojim nedavnim odlaskom u Brisel potvrdila da je ponovo u vezi sa svetski

poznatim muzičarem Džuniorom Džekom!

 

Razlog Kajinog odlaska u Brisel je pre svega poslovni, jer uskoro planira da objavi nove pesme na kojima će sarađivati sa Džekom. Međutim, slike i komentari koji su nakon pevačicinog povratka objavljeni na njenom „fejsbuk“ profilu zagolicali su nam maštu, a ako se prisetimo da su još 2009. godine mediji spajali Kaju i Džeka tokom njegovog boravka u Srbiji, pretpostavljamo da su se na ovom putu, osim poslovnih, ostvarile i neke dublje veze.

Inače, kako saznajemo, Kaja će uskoro ponovo posetiti Džeka, a krajem meseca idu zajedno i na Ibicu, gde on nastupa na zatvaranju poznate diskoteke „Pasha“, ali će pre toga, 20. septembra, Džunior zbog naše lepotice doći u Beograd. U nameri da saznamo šta se zapravo zbiva između ovo dvoje muzičara, kontaktirali smo s Kajom i dobili njen komentar.

– Džunior je jako sladak i simpatičan momak. Odnedavno smo u intenzivnom kontaktu, prvenstveno zbog dve nove pesme na kojima zajedno radimo. Što se svega ostalog tiče, ne mogu da kažem da ne postoje simpatije s obe strane, ali prvo želimo da završimo posao, pa ćemo videti – rekla je pevačica za „Alo!“.

 

Izgleda da će i u ovom slučaju važiti ona stara srpska: „Gde ima dima, tu i vatre ima!“


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaja: Džunior Džek je u Londonu za Novu godinu!

Džunior Džek je moj dečko!

Džunior Džek: Lepo mi je s Kajom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kaja i Džunior Džek zajedno?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump