Katarina Živković prekopirala JLo!

Da su naše zvezde spremne, pa čak i rade da besramno pokradu tuđe ideje nije više tajna, te gotovo da nema pevačice koja nije „pozajmila“ ideje od neke svetske zvezde.

Poglednja u nizu kopija je spot za pesmu „Ljubav“, koji je snimila pobednica trećeg serijala „Farme“ i zvezdica „Granda“, Katarina Živković, a u kom se pojavljuje i njen dečko Branislav Janković.

Kada je Kaća „na sva usta“ najavljivala spot koji su snimili na Tenerifama kao „nešto neviđeno“, malo ko se nadao da će ekranizacija njene nove pesme biti sve osim – neviđenog, odnosno da će biti puki deja vu. Naime, reditelj ovog spota nije se baš previše pomučio da pronađe inspiraciju – samo je na Youtube pogledao spot Dženifer Lopez za pesmu „I’m into You“, u kom joj pred kamerama društvo pravi jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu, Vilijam Levi, i – bum! Inspiracija je nadošla sama od sebe. Tako se on „dosetio“ da potpuno prekopira neke scene iz ovog spota, ali da ne bude previše očigledno, rešio je da „flipuje“ jedan od kadrova. Mudro, skoro da nas je zavarao!

Mi vas, naravno, nećemo pitati čiji spot je bolji, jer je to više nego očigledno, ali nas interesuje ko je, po vašem mišljenju, bolja „riba“ – Kaća ili JLo? Odnosno, da li je bolji frajer Vilijam ili Bane?


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Katarina Živković pevala i veselila se!

Katarina u zagrljaju sa drugim!

Živkovićeva se provodi na Kubi!


Tagovi: [ , , ]

Jedan komentar na “Katarina Živković prekopirala JLo!”

  • marko
    9 oktobra, 2011, 14:05

    Really Pissed koja je ovo koza!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump