Lepa Brena vratila Draganu na „Pink“!

Višegodišnji sukob koji Dragana Mirković ima sa čelnicima „Granda“, ali i zategnuti odnosi sa vlasnicima ružičaste televizije.

Biće u subotu uveče bačeni u zaborav,

kada se folk pevačica bude pojavila u emisiji „Zvezde Granda“ da ocenjuje novu generaciju učesnika!

 

Naime, Lepa Brena, vlasnica „Grand produkcije“, rešila je da „ispegla“ zategnute odnose koje je njena koleginica imala sa Sašom Popovićem, pa je tako direktor „Granda“ sa ponosom najavio Draganino gostovanje u prvoj emisiji „Zvezda Granda“.

– U subotu će biti emitovana prva emisija ovogodišnje sezone i kao specijalni gost u žiriju će se pojaviti Dragana Mirković – izjavio je Saša Popović na promociji novih kandidata u Jakovu.

Pojavljivanje Dragane Mirković u popularnoj emisiji ujedno će biti prvi put da se pevačica posle dugog niza godina pojavi na televiziji Željka Mitrovića. Na taj, način biće obavljeno i njihovo „istorijsko pomirenje“.

– Osim što je prijateljica Lepe Brene, Dragana Mirković je u odličnim odnosima i sa „Grandom“- rekli su nam u pres službi te produkcije, dok se Dragana nije oglašavala do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, sezona izmirenja počela je kada su krajem 2009. godine dve pevačice nesuglasice rešile uz večeru i vino i tada jasno naglasile da su sada u dobrim odnosima.

– Tačno je da smo se nakon više godina srele i provele divno veče uz večeru i ženske priče. Uželela sam se toga – rekla je tada Mirkovićeva, a i Brena je imala sličan komentar.

– Bila sam na večeri sa Draganom i moram da kažem da smo ćaskale o svemu i svačemu. Drago mi je što smo se konačno videle – rekla je pevačica.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!

Lepa Brena iskopirala Šeron Stoun!

Lepa Brena zbog krize otkazala koncert u Bg!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Lepa Brena vratila Draganu na „Pink“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump