Marija Karan: Ne želim Anđelininu karijeru

Glumica koja je sarađivala sa Entonijem Hopkinsom u filmu „Obred“ i Žan Klod Van Damom u filmu „Oružje“ Marija Karan.

U intervjuu „Press reviji“ otkriva kako je

biti deo holivudske mašinerije.

 

„U Holivudu karijera može da se okrene naopačke za tili čas. Najgore je kada je glumac nezgodan za saradnju i ne ispunjava ono što je obećao. To se ne oprašta ni najvećim svetskim zvezdama“, počinje Marija, a onda objašnjava i karijeru koje „velike svetske zvezde“ bi sebi poželela.

 

„Meril Strip je po karijeri i lepoti san svake glumice“, rekla je glumica koju je filmski sajt Imdb proglasio za jednu od najlepših na svetu. „Što se tiče mlađih glumica, Anđelina Džoli je neprikosnovena i besprekorna. Izdvojila se iz miljea kao najjača glumica današnjice. Ona je najveća zvezda, vredna svačijeg poštovanja, ali ja nikako ne bih poželela njenu karijeru jer već deset godina nije odigrala dobru dramsku ulogu. Postala je deo mašinerije i vode je neke druge stvari kao što su novac i popularnost. Mislim da joj je veoma teško jer nema povlačenja. Cenim je što je sebi omogućila da režira film, ali nije lako biti u njenoj koži i koži Breda Pita“.

 

Što se tiče Anđelininog partnera, ne sviđa joj se…

 

„Videla sam ga jednom i nije mi se svideo“, kaže Marija. „Imao je prosedu bradicu koja mu nije lepo stajala, ali je nosio kacigu na kojoj su njegova deca napisala ‘najbolji tata u gradu’, tako da mi je to bilo simpatično“.

 

O Entoniju Hopkinsu i Žan Klod Van Damu Marija ima samo reči hvale. „U filmskom svetu se veruje da je Van Dam loš, a Entoni dobar momak. Žan Klod je neprikosnoven u borilačkim veštinama, zbog čega dobija određeni profil uloga, a Entoni je veliki umetnik i dobar čovek. Žan nije najbolji glumac na svetu, ali interesantan je. Ima stav ‘ja sam zvezda’, dok je Hopkins jedan fin gospodin sa manirima, smiren i nenametljiv“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija Karan: Holivud me nije promenio!

Marija Karan u vezi sa hrvatskim glumcem Franjom?

Bon Džovi: Ne želim da budem deo Holivuda!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marija Karan: Ne želim Anđelininu karijeru”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump