Marijana i Nemeš uradili iste tetovaže!

Da Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš, popularni ljubavni par iz ovogodišnjeg „Velikog brata“.

Ne mare šta drugi pričaju i misle pokazali su odavno, a

kolika je snaga njihovih emocija dokazali su i time što su uradili istovetne tetovaže!

 

Naime, golupčići su odlučili da stave natpis: „Ne žalim ni za čim“, i to kao jedinstven im zavet ljubavi i dokaz da jedno s drugim imaju krajnje ozbiljne namere.

Kako navode hrvatske novine „24 časa“, Marijana ne želi da otkrije na kojem delu tela je tatu, ali se pretpostavlja da su se ona i Nemeš tetovirali tokom nedavne Zagrepčankine posete Beogradu. Inače, Marijani je ovo četvrta tetovaža, a ako se prisetimo kako je nakon završetka rijalitija naglašavala da ne žali zbog ljubavi prema Nemešu jer je bila sasvim iskrena, onda nam neće biti teško da zaključimo zašto je dobila inspiraciju za ovakav natpis na koži.

U želji da čujemo šta se krije iza Nemešovih pobuda za ovakav čin, pozvali smo ga, međutim, do zaključenja ovog broja on nam nije odgovorio na pozive i poruke.

Bilo kako bilo, iako su pomenuti srpsko-hrvatski par mnogi osuđivali zbog seksa u „Velikom bratu“ koji je doveo do kraha Marijaninog braka, oni se i dalje vole i evidentno ne žale ni za čim. Zašto bi? Sve za ljubav!

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana: Nemeš i ja smo zajedno!

Marijana: Ljubav sa Nemešom je došla i prošla!

VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Marijana i Nemeš uradili iste tetovaže!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump