Marijanin muž neće pare iz VB!

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je Marijana potpisala sporazumni razvod braka od supruga Ivana Čvrljaka.

Započete su spekulacije o tome

kako će bračni par podeliti imovinu, pogotovo 100.000 evra koje je Čvrljakova osvojila pobedivši u „Velikom bratu“. Marijanin bivši muž pristao je da njihova ćerka Korina živi sa majkom, ali da može da je viđa kada god poželi.

Iako mu pripada polovina iznosa koji je bivša ukućanka osvojila, Ivan je supruzi izašao u susret. On se odrekao svog dela, ali uz uslov da Marijana kupi stan u kojem će živeti sa ćerkom. Osim toga, Ivan Čvrljak je pristao i da plaća predviđeni iznos alimentacije.

Kao osnovni razlog razvoda navedena je Marijanina afera sa Nikolom Nemeševićem, sa kojim je više puta imala seks tokom „Velikog brata“, te je sa njim nastavila vezu i nakon završetka rijalitija. Da ne skrivaju koliko su zaljubljeni, Marijana i Nemeš su dokazali i kada su nedavno istetovirali rečenicu: „Ne žalim ni za čim“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Pijanu Marijanu poljubio Brendon

Marijana deli sa mužem 100.000 evra!

Marijana: Bivši muž mi je tražio novac!


Tagovi: [ , , ]

Jedan komentar na “Marijanin muž neće pare iz VB!”

  • Anonimni
    6 oktobra, 2011, 8:29

    kakvi su to debili i posesivci… nezna se ko je odvratniji od njih dvoje

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump