Miki Perić stao na ludi kamen!

Poznati voditelj i pevač Miki Perić stao je juče na ludi kamen sa svojom voljenom Snežanom Matić.

S kojom je već duže vreme u ljubavnoj vezi. Mladenci su ceremoniju venčanja

obavili u jednom restoranu na Kalemegdanu uz prisustvo rodbine, kumova i mnogobrojnih prijatelja.

 

Negde oko 14 časova, prvo se pojavila mlada, a malo posle nje i mladoženja, koji je bio vrlo raspoložen i s osmehom pozdravio fotoreportere koji su ih čekali ispred lokala. Nakon sat vremena, počelo je i građansko venčanje, gde su mladenci izgovorili sudbonosno „da“. Na pitanje matičarke kako će se Snežana ubuduće prezivati, ona je odgovorila da dodaje Mikijevo prezime na svoje. A zatim je usledio i prvi bračni poljubac, koji je ispraćen konfetama. Među mnogobrojnim zvanicama našle su se i poznate ličnosti poput Kneza, koji je došao sa suprugom, kompozitora Milija, pevačice Dragice Radosavljević Cakane, Ace „Regine“, Rake Marića i drugih.

Gospođa Matić-Perić odlučila se za venčanicu koja je bila malo kraća u kombinaciji s roze detaljima, dok je Perić nosio crno odelo s leptir mašnom.

Nakon završetka ceremonije, raspoloženi mladenci su se izljubili s gostima, a zatim su sa kumama izašli ispred restorana kako bi ispozirali fotoreporterima. Nakon toga se novopečeni mladoženja latio mikrofona i svojoj životnoj saputnici otpevao nekoliko pesama. Svi gosti su bili veoma veseli, a zabava je trajala do ranih jutarnjih časova.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ćerka Nede Ukraden, Jelena, stala na ludi kamen

Ivana Stamenkovic stala na ludi kamen!

Ženi se Miki Perić!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Miki Perić stao na ludi kamen!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump