Milan opet u „Grandu“!

Izgleda da je medijskom prepucavanju i ružnim pričama.

Između mladog pevača Milana Stankovića i direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića došao

kraj, a sve to samo pomoću lepog prijateljskog razgovora.

 

– Milan i Saša su se u ponedeljak našli u kancelarijama „Granda“ i prvi put nakon dosta vremena staloženo i mirno popričali o svemu što je iza njih, ali i o planovima koji se tiču Stankovićeve karijere. Direktor „Granda“ je mladom pevaču dao nekoliko očinskih saveta i kao i uvek predočio mu koliko koristi ima od toga da se vrati u svoju matičnu kuću – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da će se za dve nedelje znati šta će dalje biti.

– Nisu hteli da brzaju. I jednom i drugom je samo bilo bitno da sve reše prijateljski. Razmatrali su nekoliko opcija o nastavku Stankovićeve muzičke karijere i odlučili da sačekaju još petnaestak dana i tada se ponovo nađu i odluče da li će se njihova saradnja nastaviti ili će pružiti ruku jedan drugom i poželeti sreću u daljem radu. Neverovatno je bilo videti kako se nasmejani rastaju i pozdravljaju kao da se ništa nije desilo – završio je naš izvor.

U želji da čujemo da li je odluka doneta i pre vremena, pokušali smo da kontaktiramo sa Stankovićem, ali je bio nedostupan za komentar.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stanković leti, Ćeranići ostaju u Grandu!

Premijera Milanovog spota u „Grandu“!

Nemanja i Silvija dobili otkaz u Grandu!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Milan opet u „Grandu“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump