Nata zbog Ćazima traži razvod?!

Dok Nataša Bekvalac uživa u ljubavi sa biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom.

Njen crkveni brak sa proslavljenim vaterpolistom Danilom

Ikodinovićem i dalje nije okončan, pa ona, kako nezvanično saznajemo, hoće to da reši ne bi li u potpunosti bila slobodna!

 

Naime, Bekvalčeva se, kako već i ptice na grani znaju, zvanično razvela od svog bivšeg supruga, ali samo građanskim putem, tako da je sada, kako saznajemo, u dilemi šta da radi jer, kako se narodski kaže, „živi u grehu“.

– Dobro je poznato da Nataša nije planirala da se crkveno razvede, jer nije smatrala da za tim ima potrebe. Uvek je pričala, pa čak i za medije, kako ne želi pred Bogom da se rastavi od Dače. („Postoji jedna divna rečenica koju mnogo volim, a koja glasi – što bog spoji, neka čovek ne razdvoji. E sada, da li nam se to desilo… Dozvolite da i to, poput mnogih stvari, ipak ostane između nas dvoje!“, rekla je ne tako davno za jedan nedeljnik). Međutim, sada već postoji mogućnost da se predomisli – priča za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodaje da su se u njenom životu mnoge stvari promenile.

– Njena nova veza i još uvek važeći brak u crkvi nekako ne idu zajedno, čega je i ona sama svesna, ali je razvod dugačka i komplikovana procedura. Za takvu stvar se mora konsultovati i sa Danilom, jer crkveni sud mora da utvrdi krivicu, pošto sporazumni razvod u ovom slučaju nije moguć. Ipak, s obzirom na to da je trenutno ludo zaljubljena u čoveka koji nije njene vere, sve je moguće, a čuo sam da je sa nekim prijateljima i otvoreno pričala o tome da će uskoro tražiti crkveni razvod. Nataši sada nije lako, jer sebe doživljava kao pravoslavnu vernicu, a sa druge strane, kad se zaljubi, ne priznaje nikakve granice – zaključuje naš izvor.

 

U želji da čujemo da li će zaista tražiti i drugi razvod od Danila, pozvali smo Natašu, ali od nje nismo dobili nikakav komentar do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša ne da razvod Dači!

Nataša: Ne brinite za Ćazima i mene!!!

Viđam se sa Danilom, čak me i hrani!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Nata zbog Ćazima traži razvod?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump