Nemanja ponovo u „Grandovom“ jatu!

Ako se uzme u obzir da je pre samo nekoliko dana osvanula izjava Nemanje Stevanovića da su zvezde „Granda“ pukle i da ne rade kao nekada.

Mnogi su bili

iznenađeni kada su ga videli na promociji nove programske šeme Televizije „Pink“ kako sa istim tim zvezdama nazdravlja i ispija piće kao da se ništa nije dogodilo!

 

Međutim, mlađani pevač tvrdi za naš list da za zvezde Granda“ i tu produkcijsku kuću nikada nije rekao ništa loše.

– Zgrožen sam bio kada sam pročitao onakvu laž! Nikada nisam izgovorio da zvezde „Granda“ loše rade. Kako bih uopšte mogao to da izgovorim?! Ispalo je kao da sam ja neki milioner koji se „ubija“ od novca, a oni ne, a to je potpuna nebuloza. Mislim da je naše druženje na promociji nove programske šeme „Pinka“ najbolji dokaz da smo u veoma dobrim odnosima – počeo je priču za „Alo!“ Nemanja i dodao da se prijateljski pozdravio sa čelnicima „Granda“.

– Naravno da sam se lepo pozdravio sa Sašom Popovićem i njegovom suprugom Suzanom, kao i sa Brenom. Ja sam njih uvek poštovao i takav odnos će se nastaviti i u budućnosti jer ne vidim razlog da bude drugačije. Ja se sa većinom zvezda „Granda“ svakodnevno viđam i dobri smo drugari. Družimo se, pijemo kafe, izlazimo… Pa čak i nakon proslave na „Pinku“, zajedno smo otišli u provod na splav na kojem sam ja preksinoć pevao. Tako da mislim da je za naš dobar odnos slika koju vi imate najbolji dokaz – zaključio je Stevanović.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nemanja i Silvija dobili otkaz u Grandu!

Milena i Nemanja: Lažu da nas niko neće!/intervju/

Milena i Nemanja ponovo zajedno!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Nemanja ponovo u „Grandovom“ jatu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump