Nikolija Jovanović operisala nos!

Nakon što je videla da je njena majka Vesna Zmijanac prezadovoljna hirurškim korekcijama na svom licu i telu.

Nikolija Jovanović odlučila je da ode na

operaciju nosa. Naime, ćerka popularne pevačice rešila je da koriguje svoje lice i odabrala kliniku koja „čini čuda“.

 

– Nikolija nije bila zadovoljna izgledom svog nosa i konsultovala se prvo s Vesnom, a onda i s lekarima klinike na Dedinju. Majka ju je odmah podržala jer je ona živ primer kako izgleda uspešna operacija. Odvela je Nikoliju kod specijalista za tu oblast i odmah su ugovorili kada će da legne pod nož- priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je pevačicina ćerka prezadovoljna ishodom.

– Sada ima nos kakav je želela. Sve je prošlo u najboljem redu i konačno je prezadovoljna svojim izgledom. Nekoliko dana je bila u kući i mirovala, a sada se vratila svakodnevnim aktivnostima – završava naš izvor.

Podsećanja radi, Vesna Zmijanac je pre nekoliko meseci išla u istu kliniku kako bi zategla lice i uradila liposukciju po najsavremenijim metodama.

 

Da je prezadovoljna ishodom, Vesna priča na sva usta, a i njen dragi Željko Rstić potvrdio je da sada izgleda kao devojčica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danijela Vranić ponovo operisala nos!

Nikolina Pišek četiri puta operisala nos

Nikolija: Blago državi ako su splavovi problem!


Nema komentara na “Nikolija Jovanović operisala nos!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump