Odletela bez Duška!

Iako je poznata kao samostalna i izuzetno sposobna žena, pop diva Jelena Karleuša nikuda ne ide bez pratnje kavaljera.

Koji su tu barem da pridrže prtljag. Međutim, pre nekoliko

dana na aerodromu „Nikola Tesla“ desio se izuzetak, pa je naša Jeca uočena potpuno sama.

 

 

Naime, popularnu pevačicu prošlog petka uslikao je naš paparaco dok je na aerodromu u Beogradu kretala na još jedan radni vikend, ovoga puta u Cirih. Atraktivna kao i uvek, Jelena je privlačila veliku pažnju ostalih putnika i prolaznika dok je bez pratnje i društva stajala ispred infodispleja, proveravajući detalje svog leta. Poput prave svetske biznis dame, u toaleti krem boje, sa koferčetom u jednoj, a sa satom i mobilnim telefonom u drugoj ruci, prošetala je diva aerodromom tog petka.

Da li zbog njoj svojstvenog energičnog nastupa koji je te noći trebalo da usledi u Švajcarskoj ili zbog umora što koferčić ovog puta mora da vuče sama, dopingovala se Jeca i poznatim energetskim pićem. Ipak, sigurni smo da je zgodna mama već navikla na ovakav tempo, kako zbog svojih čestih gostovanja i nastupa u inostranstvu, tako i zbog činjenice da je zbog profesionalnog angažovanja svog supruga, fudbalera Duška Tošića, često u situaciji da menja prebivališta i destinacije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Ni tri dana ne mogu bez njega!

Duško opipao Karleušu!

Nataša sama svoj majstor!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Odletela bez Duška!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump