Ognjen: Ivan Ivanović je prase!

Taman kad smo pomislili da je medijskom prepucavanju između voditelja Ivana Ivanovića i Ognjena Amidžića došao kraj.

U emisiji „Amidži šou“ je voditelj ružičaste

televizije opleo po kolegi sa „Prve“! Obraćajući se gledaocima u studiju i publici kraj malih ekrana, Amidžić je dobar deo svoje emisije posvetio analizi pomirenja sa Ivanovićem u Grčkoj, ilustrujući to fotkom flamingosa i praseta.

 

– Pošto je Ivan Ivanović izjavio u svojoj emisiji da smo se pomirili, ja želim da potvrdim tu informaciju – rekao je Ognjen i pokazao fotku na kojoj se vide ptica i prase, jasno aludirajući da je Ivanović ova druga životinjka, što je kod publike u studiju izazvalo salve smeha.

To, međutim, nije sve.

– Postoje jedan političar, jedan pevač i jedan voditelj koji su se toliko uvukli u du*e Novaku Đokoviću da ovaj ne zna kako da ih se reši. S političarem će se lako diplomatski dogovoriti, pevaču će dati alkohol, ali šta ćemo s voditeljem? – upitao se Ognjen.

 

– On se toliko uvukao ovom u du*e da mu je pre neki dan, kada su pokušali da ga izvuku, ostala velika žuta fleka na glavi – rekao je između ostalog Amidžić, što je publika u studiju ispratila glomoglasnim aplauzom.

Kako bismo čuli njegov komentar, pozvali smo Ivana Ivanovića, ali s obzirom na to da je bio u Njujorku, gde je pratio US Open, voditelj TV „Prva“ nije bio posebno inspirisan Amidžićevim prozivkama.

– Nemam nikakav poseban komentar na to – odgovorio nam je domaćin emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ putem SMS-a.

S druge strane, Ognjen je bio govorljiviji.

– Ivan Ivanović me je u svojoj emisiji predstavio kao flamingosa, ja samo to shvatio kao simpatičan gest, pa sam istom merom uzvratio tako što sam ga predstavio kao malo, slatko prasence – lakonski je objasnio Amidžić.

Na naše pitanje kako komentariše to što je u svojoj emisiji aludirao da se Ivanović uvlači u Đokovićevu zadnjicu, voditelj Televizije „Pink“ je rekao:

– Ja nijednog momenta nisam izgovorio ničije ime, a ako se neko pronašao u toj priči, to je njegova stvar. Inspiraciju da to ispričam dobio sam od saradnika i ljudi koji su oko mene, ali takođe i naroda, koji na sva usta komentariše te stvari – rekao je Amidžić za naš list.

S obzirom na to da se Ivanova emisija emituje četiri dana posle Ognjenove, očekujemo da mu ekskluzivac „Prve“ neće ostati dužan i. da će obezbediti materijal za novo prepucavanje. I tako unedogled, na radost publike. Uostalom, smeh je zdrav!

 

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ognjen i Ivan bili u ljubavi!

Ognjen Amidžić pokušao bude Ivan Ivanović!?

Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!


Tagovi: [ , ]

3 komentara na “Ognjen: Ivan Ivanović je prase!”

 • MARINA
  15 septembra, 2011, 13:51

  DOSADNI SU VISE MISLE DA SU ZANIMLJIVI.HAOS

 • Bilja
  17 septembra, 2011, 18:39

  Marina slažem se sa tobom!toliko su dosadni da je to neverovatno.Nemaju pametnija posla nego da se prepucavaju.Užas jedan! Mad

 • alex
  22 septembra, 2011, 18:38

  ljubomoraaaaaaa Laugh Laugh Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump