Oprostite se od R.E.M.

Fanovi slavnog rok sastava R.E.M ostali su u šoku kada je u sredu, na svom zvaničnom sajtu, bend objavio da je kraj!

„Našim prijateljima i fanovima: Kao

dugogodišnji prijatelji i saradnici, odlučili smo da stavimo tačku i ostavimo R.E.M. istoriji. Odlazimo sa osećajem velike zahvalnosti, sa osećajem da smo nešto uspeli da ‘zaokružimo’, i sa zaprepaštenjem svim onim što smo uspeli da ostvarimo. Svakome od vas koga je naša muzika ikada uspela da dirne – najdublje hvala što ste nas slušali! R.E.M.“, piše na zvaničnom sajtu benda.

 

Majkl Stajp je oproštajnoj izjavi benda dodao i sledeće: „Jedan mudar čovek je jednom rekao:’Umetnost uživanja u zabavi je zapravo sposobnost da procenite kada je vreme da odete’. Zajedno smo stvorili nešto zaista posebno. Uradilo smo to! A sada ćemo to napustiti. Nadam se da će naši fanovi razumeti da ovo nije bila laka odluka, ali sve stvari imaju svoj kraj, pa tako i R.E.M.. Mi smo jednostavno želeli da to uradimo na pravi način – naš način“.

 

R.E.M. je nastao 1980. Godine sa pevačem Majklom Stajpom na čelu, gitaristom Piterom Bukom, basistom Majkom Majlsom i bubnjarem Bilijem Berijem. Bend je za 31. godinu postojanja objavio 15 albuma.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


R.E.M. ima poklon za vas /video/

Poslednja turneja Judas Priest

Emina Jahović: J***m se ovde, j***m se tamo!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Oprostite se od R.E.M.”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump