Overili klubove!

Iako je Marijana Čvrljak pre samo nekoliko dana ušla u proces brakorazvodne parnice, koja tek treba da se okonča.

Ona je doputovala u Beograd kod svog voljenog Nikole

Nemeševića, ali ne sama!

 

Naime, s njom je došao i njen drugar iz „Velikog brata“ Horvat Čagalj. Povod njihovog dolaska u srpsku prestonicu je isključivo privatnog karaktera jer, kako saznajemo, bivši ukućani iz Hrvatske se kod nas uvek odlično provedu i zabave.

Marijana je inače ljubiteljka splavova, pa vreme u jedinoj metropoli na Balkanu provodi upravo na njima zajedno sa svojim dragim Nemešom, s kojim se ludo zabavlja. Inače, Nemeš bi želeo da se Marijana preseli u Beograd, ali tek nakon što okonča razvod s Ivanom Čvrljakom, koji se o svim svojim uslovima već dogovorio s uskoro bivšim suprugom. Dakle, advokati obe strane uveliko rade na tome da Ivan i Marijana uskoro budu i zvanično bivši par, a za to vreme, lepa Hrvatica se zabavlja u društvu Nemeša i Horvata, što je zabeležio paparaco „Pulsa“. Ovim povodom, Horvat je za „pulsonlajn“ rekao:

– Po ceo dan smo zajedno, a večeri su rezervisane za beogradske klubove i splavove. Super se provodimo. Evo, baš smo ručkali. Marijanu i Nemeša neću komentarisati, samo ću reći da nam je ekstra!.

 

U želji da čujemo komentar o noćnom provodu, pozvali smo Nikolu Nemeševića, ali on nije želeo ništa da govori do zaključenja ovog broja. To je valjda posledica popularnosti!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus

Marijana: Nemeš i ja smo zajedno!

Horvat živi kod Nemeša i Marijane!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Overili klubove!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump