Pijanu Maru izneli iz kafane?!

Dok je većina estradnih ličnosti ovog leta išla na Crnogorsko primorje da bi radila.

Pop pevačica Marija Šerifović odlučila je da se opusti i prepusti noćnom

životu, i to toliko da je uz pomoć svojih prijatelja izašla iz kafane!

 

Naime, pevačica se u neko doba pojavila u jednom ugostiteljskom objektu, a kako naš izvor tvrdi, došla je vidno pripita. Zatim je sa društvom nastavila da pije do te mere da nije mogla sama da napusti objekat!

Marija se pojavila sa dvojicom momaka oko dva sata posle ponoći. Kada je ušla u kafanu, delovala je pripito. Moram priznati da mi je bila simpatična. Sve vreme se smejala, đuskala i ispijala čašice. U neko doba drugovi sa kojima je bila uhvatili su je za ruke i izveli napolje. Jedva je stajala na nogama – izjavio je izvor koji se te noći našao na licu mesta.

Kako bismo proverili ovu informaciju, okrenuli smo Šerifovićevu, koja se slatko nasmejala i rekla da je te večeri bila samo dobro raspoložena.

 

– Daleko bilo! Bili smo samo baš, baš, baš veseli. Uredno sam sela posle toga u svoj auto i odvezla se put hotela – rekla je Marija za naš list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pijanu Danijelu skinuli sa bine?!

VB: Pijanu Marijanu poljubio Brendon

Milica izlazi iz Parova?!


Nema komentara na “Pijanu Maru izneli iz kafane?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump