Pomirili se Katarina i Alexandar

Iako je „Alo!“ pre samo nekoliko dana objavio sliku Katarine Sotirović kako iz prvih redova prati bivšeg muža, košarkaša Aleksandra Rašića.

Na meču protiv Turske na EP u

Litvaniji, niko nije ni slutio da će pomirenje među njima da padne tako brzo.

 

Naime, nekadašnji supružnici su izgleda shvatili da ne mogu jedno bez drugog i da se nakon razvoda još više vole!

– Katarina je pratila Aleksandra u Litvaniju. Malo pre Evropskog prvenstva, njih dvoje su shvatili da je razvod od pre godinu dana bio glupost i da je njihova ljubav jača i od toga što ona mora da se žrtvuje zbog njegove profesije – priča za „Alo!“ izvor blizak paru i dodaje da se Kaća i on ne kriju od javnosti, ali da ne žele otvoreno da pričaju o tome.

– Znala je ona da postoji mogućnost da je uslikaju prilikom navijanja na meču Srbija-Turska, ali se nije preterano krila od fotografa. Njima nije bitno šta pišu novine i nikada se ne oglašavaju po tom pitanju. I kada su se razvodili, u jednoj rečenici su sve objasnili – završava naš izvor.

Kako bismo došli do komentara pevačice i proslavljenog košarkaša, pokušali smo da stupimo u kontakt s njima, ali do zaključenja ovog broja u tome nismo uspeli.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Katarina: Pomirila sam se s mužem!

Katarina umalo završila u zatvoru?!

Katarina Rašić i njen suprug ponovo se sele!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Pomirili se Katarina i Alexandar”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump