Sanja Maletić imala blaži infarkt!

Pevačica Sanja Maletić završila je u tuzlanskoj bolnici nakon ozbiljnih zdravstvenih problema.

Kako piše domaća štampa, njoj je pozlilo dok se pripremala za

put na nastup, a uplašen njen suprug odmah je prebacio u bolnicu gde su lekari posumnjali da je imala infarkt. Odmah je reagovao njen suprug i hitno je odvezao u bolnicu. Lekari su uradili brojne analize na osnovu kojih su zaključili da je imala lakši infarkt. Osim toga ima povišen holesterol i mastan pankreas, ali se njoj smučila bolnica i već posle nekoliko dana na sopstvenu odgovornost je puštena kući. Sada je, kako tvrdi Sanja, dobro, ali bi sve što joj se dogodilo trebalo da shvati kao ozbiljno upozorenje da povede više računa o zdravlju.

 

 

– Ceo taj dan se nisam osećala dobro, ali sam mislila da je to posledica niskog krvnog pritiska s kojim imam probleme već duže vreme. Prilegla sam da se odmorim kada me je presekao strašan bol od vrata do stomaka. Nikada ništa strašnije nisam osetila u životu, baš sam se uplašila, jer je bol postajao sve jači – izjavila je Sanja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sanja Marinković napadnuta u centru Bg

Sanja Marinković se konačno udaje?

Sanja se opet nije udala!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sanja Maletić imala blaži infarkt!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump