Seka Aleksić otišla u manastir!

Folk diva Svetlana Aleksić je odlučila da se povuče i pronađe duhovni mir, pa tako već neko vreme boravi u manastiru Kuveždin na Fruškoj gori.

Gde se posvetila strogom duhovnom

životu, a u svrhu dobijanja potomstva, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenog izvora koji se zatekao na licu mesta!

 

– Seka je odlučila da pre odlaska na vantelesnu oplodnju očisti svoje telo i duh tako što će vreme provoditi izolovana od spoljnog sveta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi decu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe kako bi joj se ta želja što pre ispunila – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Svi oni koji su se zatekli proteklih dana u ovom božjem hramu, mogli su se uveriti da pored njih spokojno i mirno stoji jedna od najvećih folk zvezda koja se zajedno s njima molila. Iako je bila ubeđena da je niko neće prepoznati jer je bila obučena kako i dolikuje kada se nađete na ovakvom mestu, u dugoj haljini i s maramom na glavi, pevačicu su ipak svi uočili. Međutim, njoj to nije smetalo, pa se nakon molitve mirno pozdravila sa radoznalim svetom, koji se očito pitao otkud ona u manastiru – otkriva naš izvor.

Inače, folk diva je na Frušku goru došla sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, koji joj je svakako najveći oslonac u životu. S obzirom na to da će uskoro, ako bog da, postati roditelji, supružnici su se složili da će boravak u manastiru Kuveždin biti idealna priprema za njihove nove životne uloge. Seka vreme u manastiru uglavnom provodi u dugim razgovorima sa svojim duhovnikom ocem Varnavom, koji joj pomaže da shvati svrhu ovozemaljskog bivstvovanja i uspešno savlada sve životne prepreke. Upravo po njegovom savetu, pevačica će naredna dva meseca provesti u Kuveždinu. Podsećanja radi, ona se odlučila za vantelesnu oplodnju jer želi da dobije blizance.

 

Kako bismo proverili verodostojnost navoda našeg sagovornika, pozvali smo folk divu, koja je, međutim, bila nedostupna za komentar do zaključenja ovog broja. Ne zameramo joj, jer su joj u ovoj životnoj fazi svakako potrebniji mir i duhovnost od naslovnih strana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić napušta Srbiju!

Seka Aleksić ide na vantelesnu oplodnju!

Seka Aleksić nije ćelava!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Seka Aleksić otišla u manastir!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump