„Seka zatekla verenika s muškarcem!“

Folk diva Svetlana Aleksić bi možda stala na ludi kamen s bivšim verenikom Zoranom Kovačevićem.

Da ga nije „nahvatala“ sa drugim muškarcem u krevetu,

tvrdi njen otac Milorad Aleksić!

 

Naime, biološki otac popularne pevačice je nedavno ispričao o svom odnosu sa ćerkom, ishvalio novog zeta Veljka Piljikića, a potom osuo paljbu po bivšem vereniku pevačice.

– Jeste, zatekla ga je Seka s drugim muškarcem u krevetu i to vam je živa istina. Ma čim sam ga video, znao sam da tu nešto smrdi, jedino što nisam znao šta tačno. Ali, to je moja Seka izabrala, ja njoj da se mešam neću. Ali eto, ako nije verovala meni, pokazalo se na kraju. Hteo je da je iskoristi, uzeo je šta je uzeo, ali ga je kaznio onaj gore što sve posmatra. Sve se to samo vrati i dođe na naplatu – kaže otac folk dive za nedeljnik „Puls“.

– On je bio toliko nevaspitan i nekulturan da ja nemam reči. Kaže on meni: „Ti si, Mićo, na mom platnom spisku“. Ma na čijem sam ja to platnom spisku, pi*ka ti materina bezobrazna?! I eto ga sad, gde je, nema ga nigde. Uvek dobiješ što si zaslužio. Jednom prilikom me Seka zove i kaže: „Ćale, ja ti dajem pare za kiriju u Beču, a ti živiš u kombiju“, a to joj je, u stvari, ovaj pe*er napunio glavu da sam ja sve pare potrošio i sad, kao, živim u kombiju, a ja joj na to velim: „Obična laž, ali ako ti ne veruješ svom ocu nego nekom papanu, onda ti i ja nemamo šta više da pričamo“. Ali kada je posle shvatila da je Zoran lažovčina i da je hteo da je iskoristi, shvatila je da treba da veruje svom tati – ispričao je otac pevačice.

Kako bismo čuli komentare aktera ove neobične priče, pozvali smo i njih. Zoran Kovačević bio je na putu po Bosni s bajkerima, pa nam je samo kratko rekao:

– Ne interesuju me nikakve priče i samim tim ne želim da ih komentarišem.

S druge strane, do Seke Aleksić nismo uspeli lično da dođemo, ali su nam iz njene PR službe odgovorili:

– Sekin bivši dečko Zoran Kovačević nije pe*er, to su abnormalne gluposti i izmišljotine. Čovek ima porodicu i ne shvatamo ljude koji izmišljaju ovakve stvari. Inače, Seka nije često u kontaktu sa svojim biološkim ocem, osim kada treba da mu pošalje novac za izdržavanje, što je krajnje korektan gest. Ona nije upućena u to čime se bavio njen otac ni ranije, a ni sada. Seka mu pomaže kao što svako dete pomaže svom roditelju. Više puta je pričala o njihovom odnosu, što za novine, što na televiziji, i više ne želi. Za nju je od detinjstva postojala samo majka, koja joj je bila sve u životu, kao i dan-danas, dok oca poštuje kao što dete poštuje roditelja.

Bilo kako bilo, Zoran Kovačević je za Seku Aleksić prošlost.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čeka bebu sa oženjenim muškarcem?!

Seka leči tugu u Pragu!

Veljko: Seka je u isto vreme i jaka i nežna


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “„Seka zatekla verenika s muškarcem!“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump