Slađa Delibašić otišla u frizere!

Da li usled krize ili nedostatka tezgi, tek popularna denserka Slađana Delibašić bacila se na unosniji posao – ulepšavanje žena!

Naime, pevačica zajedno sa ćerkom

Silvijom radi u svom salonu, gde obavlja nadogradnju kose, a njena mezimica sređuje nokte damama.

 

Međutim, to nije sve, jer one takođe idu i po kućama kod specijalnih mušterija koje ne stižu da dođu u salon, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora koji je insistirao na anonimnosti.

– U želji da svakoj mušteriji udovolji, denserka vrlo često svojim klijentima koji nisu u mogućnosti da dođu do njenog salona ode na kućnu adresu i na licu mesta ih sredi. S obzirom na to da ona radi nadogradnju kose, obično sa sobom vodi i Silviju, koja odlično fenira i sređuje nokte, pa majka i ćerka u tandemu jednim udarcem ubiju dve muve – otkriva naš izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost navoda našeg sagovornika, pozvali smo Slađanu Delibašić, koja nam je rekla:

– Da, radim regeneraciju kose i nadogradnju. Ne radim po kućama, dođite kod mene u salon i ja ću vam lično to odraditi. Imamo parking, ako vas to brine, a Silvija radi nokte – potvrdila je Slađa kada smo je pozvali za komentar, a pri tom joj se obratili i kao potencijalne mušterije.

Dakle, uprkos optimizmu pojedinih političara, jasno je da se kriza nastavlja! U suprotnom, Slađa bi verovatno zarađivala na binama i plesnim podijumima. Devedesete, vratite se, sve vam je oprošteno!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slađi Delibašić ukrali BMW

Slađa Delibašić snimila spot za novu pesmu!

Seka Aleksić otišla u manastir!


Jedan komentar na “Slađa Delibašić otišla u frizere!”

  • Jovo travar
    19 decembra, 2017, 11:44

    Jadna sva sugava po butini. Uputite je na travara Spasildu, ona leci te psorijaze lisajeve i ostale gadosti po kozi.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump