Tajna večera Brene i Dragane!

Istorijsko pomirenje Dragane Mirković sa čelnicima „Granda“ (prvo sa Lepom Brenom, a nedavno i sa Sašom Popovićem).

Krunisano je noćnim provodom

legendarnih folk pevačica!

 

Naime, dve koleginice su sele u Brenin automobil i uputile se ka jednom poznatom zemunskom restoranu, a ekipa našeg lista ekskluzivno je zabeležila svaki trenutak njihovog druženja. Na pola puta, Dragana je izašla iz „mercedesa“ i premestila se u auto kod svog supruga. U restoran su ušle negde pre ponoći, a izvor koji se našao u istom lokalu rekao nam je da su pevačice sve vreme bile raspoložene.

– Brena je pila vino, a Dragana flaširanu vodu. Sve vreme su se smejale i čavrljale. Bilo je očigledno da su obe uživale u ćaskanju i ovom neobičnom posleponoćnom druženju. Unutra je sa njima bio i Draganin muž Toni i neka plava devojka, verovatno njihova zajednička prijateljica – rekao nam je gost koji se zatekao na licu mesta.

Koleginice su se zadržale na večeri oko tri sata. Naš paparaco ih je sačekao na ulazu, a kada su se pojavile oko jedan sat iza ponoći, bile su vidno raspoložene! Brena je u jednom trenutku odvojila svoju prijateljicu Gagu sa strane i počela da joj nešto objašnjava. Nakon nekoliko minuta stigao im je i prevoz, u koji su se spakovali svi zajedno, a mi smo uspeli da čujemo i gde su se folk zvezde uputile dalje.

 

– A sada, pravac kući, da se odmorimo malo – rekla je Mirkovićeva svojoj drugarici Breni.

Kada je gazdarica „Granda“ ulazila u automobil, primetila je našeg paparaca i pozdravila ga širokim osmehom.

Podsećanja radi, Dragana Mirković je za naš list izjavila da je poziv za gostovanje u „Zvezdama Granda“ dobila lično od Lepe Brene i da njoj ne ume da kaže „ne“.

– Poziv da učestvujem u prvoj emisiji novog serijala „Zvezda Granda“ sam dobila od Brene, koja je moja dugogodišnja koleginica, i taj poziv zaista nisam mogla da odbijem. Njoj retko umem da kažem „ne“ – uz osmeh je prokomentarisala legendarna pevačica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tajna večera: Boki, Lepa i Marina

Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!

Alden iz VB kod Brene i Bobe u gostima


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tajna večera Brene i Dragane!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump