Tanja dala otkaz Željku Mitroviću!

Tatjana Vojtehovski, jedan od nosećih stubova ružičaste imperije i zvanično prva žena te kompanije.

Dala je juče otkaz svom poslodavcu Željku Mitroviću!

Kako „Alo!“ saznaje, potpredsednica „Pinka“ je još u subotu obavestila svog pretpostavljenog da želi da ode iz kompanije, ali je prihvatila njegov predlog da još jednom sednu, razgovaraju i pokušaju da pronađu zajedničko rešenje!

– Tanja je još pre nekoliko dana donela odluku da napusti „Pink“ i kako bi bila korektna prema svojim dugogodišnjim poslodavcima, prvo je njih obavestila. Željko Mitrović je na sve načine pokušao da je odvrati od te namere, pa joj je predložio da se sastanu u utorak u 13 sati u njegovoj kancelariji, da još jednom o svemu popričaju – priča za „Alo!“ izvor blizak dojučerašnjim saradnicima.

– Tanja Vojtehovski je tačno na vreme stigla na sastanak i posle maratonskih pregovora (više od tri sata!) ostala pri svojoj prvobitnoj odluci da posle 10 godina uspešne saradnje napusti „Pink“. Željko i ona su se rukovali, izljubili i poželeli jedno drugom sreću u daljem poslu – zaključuje naš izvor.

 

Potvrda naših saznanja stigla je upravo od Tatjane, koja ekskluzivno za „Alo!“ otkriva da planira da otvori svoju firmu i da će prvi klijent možda biti Željko Mitrović.

– Istina je da odlazim i u ovom trenutku razmišljam da osnujem svoju firmu „Vojtehovski komjunikejšn“, koja će se baviti marketingom i zastupanjem u odnosima sa javnošću. Takođe, otkriću vam da sam Željku Mitroviću ponudila da bude moj prvi klijent – otkrila je sada već bivša desna ruka najpoznatijeg medijskog maga.

Potvrda je stigla i u formi zvaničnog saopštenja.

– Ovim putem želim da obavestim javnost da posle skoro decenije rada napuštam „Pink Media Group“. Odluku sam donela iz potpuno ličnih razloga, lojalna svojim moralnim i profesionalnim principima. Kompaniju napuštam sigurna u njene uspehe i dalji razvitak u oblasti komercijalnih medija. Bilo je zadovoljstvo raditi u okviru „Pink Media Group“, gde sam stekla ogromno iskustvo i znanje i utkala sebe svojim doprinosom, znanjem i energijom. Mojim odlaskom se svakako neće prekinuti ni poslovna ni privatna prijateljstva, koja su sticana i građena godinama u okviru kompanije „Pink“, kako sa vlasnikom Željkom Mitrovićem, tako i sa svim kolegama. Takođe, želim da napomenem da se ne povlačim iz javnog života jer su preda mnom novi izazovi, koji su dovoljno veliki da sam spremna da u njih uložim sebe, kao što sam i do sada činila u svim svojim poslovnim projektima – saopštila je Tanja Vojtehovski.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Vojtehovski napustila Pink!

Željku Mitroviću zaplenili jahtu u Hrvatskoj

Tanja napustila snimanje „Trenutka istine“


Nema komentara na “Tanja dala otkaz Željku Mitroviću!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump