Viktor i Sunčica ponovo zajedno!

Teniser Viktor Troicki je rešio da se pomiri sa svojom bivšom devojkom, manekenkom Sunčicom Travicom.

Posle više od godinu dana pauze. Naime, golupčići su nedavno

viđeni u jednom kafiću u Rumi, iz kog su izašli držeći se za ruke.

 

– Sunčica je sedela s drugaricom u kafiću koji se nalazi u centru Rume, a posle nekog vremena se pojavio Viktor, koji im se pridružio. Ubrzo ih je devojka koja je sedela za njihovim stolom ostavila same. Sunčica i Viktor su još neka dva sata sedeli u kafiću, pričali, smeškali se, videlo se da im je lepo i da su srećni. Kada su krenuli, teniser je uhvatio manekenku za ruku i tako su izašli iz lokala, a u međuvremenu je Troicki poljubio svoju devojku u čelo – rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

Podsećanja radi, Sunčica i Viktor su se upoznali pre nekoliko godina u Parizu kada je ona radila na tamošnjoj nedelji mode, a teniser igrao na turniru. Veza je ubrzo postala veoma ozbiljna i odolevala je svim preprekama koje su oboje imali zbog zahtevnih karijera. Pre nešto više od godinu dana, Troicki i Sunčica su raskinuli, a, kako se pričalo, inicijator je bila manekenka koja se zaljubila u srpskog biznismena i zbog toga otkačila Viktora, koji je utehu brzo pronašao, i to, kako se spekulisalo, u naručju Olje Crnogorac.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Verili se Viktor i Sunčica

Viktor Troicki i Olja Crnogorac u vezi?!

Olja progovorila o vezi sa Troickim!


Nema komentara na “Viktor i Sunčica ponovo zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump