VLADO Georgiev na finalu US Opena!

Posle naporne koncertne sezone, a pred najnovije muzičko takmičenje u kom će kao član žirija birati mlade pevačke talente.

Vlado Georgiev će se odmarati uz tenis, i to

uživo u Americi, gde će pratiti samu završnicu US Opena, a zasigurno će podršku pružati Novaku Đokoviću.

 

– Imao sam 20 slobodnih dana i nisam se baš najbolje odmorio, jer sam veći deo vremena proveo radno sa svojom ekipom u organizovanju koncerta. Tako da sam se jedva odmorio osam dana, što je za mene užasno malo. Planiram da otputujem na US Open, da odgledam tenis i nadam se da ću se bar sedam dana u Njujorku odmoriti kao čovek – kaže za „Alo!“ Vlado, koji je na svom „audiju“ farbom napisao „Nole- broj jedan“ nakon što je Đoković proglašen za najboljeg tenisera na svetu. Osim što nam je otkrio destinaciju za drugi deo letovanja, Georgiev je priznao i da će se konačno intenzivno posvetiti novom albumu.

– Po povratku planiram da još nekoliko dana provedem u Herceg Novom, da obiđem brod koji dovozim za Beograd. Nakon toga, definitivno ulazim u studio i završavam projekat. Na novoj ploči će biti svega, ne baš u bukvalnom smislu, ali nešto produkcijski drugačije i u istu ruku stilski vrlo blizu. Biće i pesama u sličnom ritmu kao „Tropski bar“, i to odmah nakon albuma u vidu singla – otkrio je Georgiev za naš list.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlado Georgiev postaje voditelj!

Vlado Georgiev se odmara u Budvi!

Vlado Georgiev: Poljupci na ulici


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “VLADO Georgiev na finalu US Opena!”

  • angel
    6 oktobar, 2011, 8:57

    COOL Yes

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump