Ženi se Miki Perić!

Iako je do sada uveseljavao gledaoce u svojoj emisiji „Keš na noge“, ovog puta je Mikiju Periću sreća zakucala na vrata!

Naime, popularni voditelj će u nedelju stati na ludi kamen, a

izabranica njegovog srca je Snežana Matić, sa kojom je Miki već duže vreme u ljubavnoj vezi, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

 

– Miki i Snežana odlučili su da svoju vezu, koja traje više od godinu dana, ozvaniče brakom – kaže naš sagovornik.

– Svi koji dobro poznaju Perića znaju da je već neko vreme zaljubljen kao tetreb. Njegova izabranica nije poznata široj javnosti i radi kao menadžer u jednoj poznatoj firmi. Inače, Miki i Snežana su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su se dopali jedno drugom. Perićev humor bio je presudan kod Snežane, koja se non-stop smejala na njegove šale. Prvo je pala razmena brojeva telefona, zatim su usledili kilometarski SMS-ovi, da bi na kraju Miki uzeo stvar u svoje ruke i Snežani zakazao sudar – priča naš izvor.

– Na prvom sastanku, Miki je Snežanu odmah oborio s nogu jer je odveo u jedan prestonički restoran, gde joj je lično spremio večeru. Vispreni voditelj znao je da preko stomaka osiguran put do ženskog srca, pa je spremio razne specijalitete kako bi svojoj voljenoj dokazao da i pored što je izvrstan u svom poslu odlično zna da kuva. S prvim zalogajem, sve je bilo kao na filmu – ljubav je rođena, a kruna svega je venčanje, koje će se desiti u nedelju – završava naš izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost izjave našeg sagovornika, pozvali smo budućeg mladoženju Miki Perića, koji je potvrdio naša saznanja.

– Istina je da se ženim u nedelju! Snežana je divna osoba puna ljubavi, nežnosti i razumevanja, što je najvažnije za dve osobe koje se vole – rekao je multimedijalni umetnik Miki za naš list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miki Perić uživa u novoj ljubavi

Miki Perić stao na ludi kamen!

Miki Perić i Leontina raskinuli!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ženi se Miki Perić!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump