Anabela na sudu zbog klevete!

Izgleda da je Anabeli Bukvi opet došao nezgodan period u životu, pa je tako, pored raskida sa Sašom Nedeljkovićem.

Završila na sudu sa jednom od dobrih

prijateljica!

 

Naime, Bukva je navodno izdala drugaricu i sve tajne koje joj je ona pričala prenela njenom suprugu, zbog čega je ova imala pravo da je tuži zbog klevete.

– Anabela je sve što joj je ova pričala navodno prenela drugaricinom mužu, zbog čega je ova poludela. Dugovala joj je, koliko ja znam, i oko 500 evra, koje dugo nije vraćala. Njena prijateljica je odlučila da se njihove nesuglasice ne završe tako lako, pa je zato svoju tužbu predala sudu – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da se Anabela nadala da ova informacija neće doći do medija jer je sramota što se zbog toga vuče po sudovima.

– Pevačicina drugarica je dobila spor i u dogovoru sa sudom je rešeno da reše nesuglasice bez ikakve veće novčane štete. Anabela je morala javno pred sudom da se izvini svojoj drugarici i potpiše da će u najskorijem periodu vratiti novac koji duguje. Sve u svemu, njih dve su se pomirile, ali ne verujem da će se posle ovoga njihovo druženje nastaviti – završio je naš izvor.

Kako bismo došli do izjave Anabele Bukve, pozvali smo je, ali ona nam je nakon kratkog ćutanja uz osmeh rekla:

– Nemam komentar.

Nije valjda!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela: Gagi nijednom nije pozvao našu Ninu!

Anabela ostavila Mladena zbog frizera?!

Danijela na sudu zbog napada!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Anabela na sudu zbog klevete!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump