Bekvalčeva: Belo mi izoštrava čula!

Da buran medijski život Nataše Bekvalac ni na jedan dan ne padne u zaborav.

Potrudila se sama pevačica i družbenica kontroverznog albanskog biznismena Ćazima

Osmanija, koja je otkrila svoj odnos prema „belom“, koje je opevala u svojoj novoj pesmi „Dobro sam“!

 

Nova pesma Bekvalčeve, za koju je sama napisala tekst, izazvala je veliku pažnju zbog dvosmislenog dela refrena: „Na belom ću da umrem.“ Pevačica je svoje interesantno nadahnuće pojasnila na sledeći način:

– Ne vidim šta je tu dvosmisleno. Za neke je belo sinonim za čednost, za druge simbol tuge… A što se mene tiče, volim da spavam na svilenoj beloj posteljini i u beloj majici. Volim belo jer mi izoštrava čula – rekla je Nata i dodala da nikada nije pevala pesme koje nemaju veze sa njenim životom, te da ih ljudi zato toliko i vole.

Na konkretno pitanje da li je nekada probala kokain, Nataša nije dala ni potvrdan ni odričan odgovor:

– Kada su mi na jednoj žurki ponudili punu srebrnu tacnu da i ja probam taj čarobni prah, setila sam se našeg genijalnog režisera koji je odbio Almodovara rečima: „Hvala, upravo se skidam sa njega“ – rekla je Nata za „Svet“, pri tom ne rekavši da li je ona odbila ili probala.

U želji da dobijemo pojašnjenje od pop pevačice, pokušali smo da stupimo u kontakt s njom, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša i Bekvalčeva se ignorisale!!!

Nata: Veza sa Koletom mi je odmogla u životu!

Nataša Bekvalac: Ćazim me skupo koštao!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bekvalčeva: Belo mi izoštrava čula!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump