Brena u suzama!

Iako je poznata po tome što o svom privatnom životu vrlo malo priča.

Legendarna pevačica Lepa Brena odlučila je da u emisiji „Balkanskom ulicom“otvori dušu,

što je na kraju rezultiralo – suzama!

 

Brena je povodom 30 godina uspešne karijere pričala novinarki Vesni Dedić o svom životu, dotakavši se u jednom trenutku smrti oca, pa nije mogla da kontroliše emocije.

– Trenuci moje najveće tuge su bili kada je umro moj Raka Đokić, kada se raspala moja domovina i kada mi je umro tata. Nismo stigli da se oprostimo – rekla je pevačica, nakon čega joj je stala knedla u grlu i krenule suze.

– Proganja me to što nismo stigli da se oprostimo. Kad god je mojim roditeljima bilo teško, ja sam to osećala i uvek sam pravo sa puta sedala u automobil i odlazila kući. To se nekako oseti i uvek je povod bio neki zdravstveni problem. Da sam bila pored njega tada, možda bih ga mučila, ne bih mu dala da ode kada je on želeo. Možda bih mu na silu produžavala život. Dok je moj otac bio živ, ja sam se trudila da ne postoji želja koju nisam mogla da ispunim. Da je poželeo da odem na Mars, ja bih mu to ispunila – pričala je Brena s tugom u glasu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena danas slavi rođendan u društvu Bobe

Uprkos brojnim protestima Brena ipak u Sarajevu!

Lepa Brena: Za rođendan koncertu u Beogradu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brena u suzama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump