Čeka bebu sa oženjenim muškarcem?!

Manekenka i bivša učesnica rijalitija „Farma“ Mirjana Božović, prema pisanju tabloida „Skandal“.

Već je četiri meseca u drugom stanju! Ovo je svakako vest koju

treba slaviti, ali, nažalost, Mira ne misli tako.

 

Kako upućeni kažu, razlog njenog neraspoloženja i skrivanja je taj što je otac bebe oženjen čovek koji ima dvoje dece i pitanje je da li će se razvesti!

Mira se u svemu ovome ne snalazi baš najbolje, a ne pomažu joj ni ubeđenja da ne živimo u srednjem veku, da je beba najveća sreća koja ženi može da se desi i da mnoge uspešne i poznate majke same gaje svoju decu. Božovićeva je navodno veoma depresivna i ne želi nikoga da vidi, a jedine drugarice koje joj pružaju bezrezervnu podršku su Marija Šerifović i Milena Ćeranić.

– Mirjana je bila u vezi s jednim mladićem njenih godina. Međutim, u jednom trenutku je istovremeno počela da se viđa i s ovim čovekom. On je jako imućan, ima razgranat posao u inostranstvu i Mirjana je u početku verovala da će on hteti da se razvede od žene i da će odabrati nju. Međutim, to se nije desilo, ali se desila trudnoća. U prvi mah, Mirjana je burno reagovala jer nije želela dete. Bila je poštena i raskinula je vezu sa starim dečkom, a ovom novom je rekla da je u drugom stanju – priča izvor lista „Skandal“. Upućeni kažu da je Mira plakala danima i da su je Marija Šerifović i Milena Ćeranić nagovarale da ne abortira jer je greh ubiti nerođenu bebu.

– Svi su joj pričali da ne mora da opterećuje tog čoveka jer i sama može da odgaja dete i da ne bi bila ni prva ni poslednja. Ni taj čovek nije želeo da ona abortira i čak je molio da rodi dete. Navodno joj je i obećao da se u međuvremenu sve promeniti i da će se on razvesti. Milena i Marija su je nagovarale da zadrži bebu i obećale joj svu pomoć. Međutim, Mira je i dalje nesrećna. On joj je poklonio stan na Dedinju, ona tamo živi s drugaricom, nigde ne izlazi, često plače, a za širi krug prijatelja je totalno nedostupna. Milena i Marija je štite iz sve snage i nikome ni reč ne žele da zucnu. Odane su joj do kraja, ali ona neće moći stalno da se krije. Ne znamo koji je njen cilj i šta će s detetom s obzirom na to da nikome ne priznaje da je trudna i da je njenim bliskim drugaricama zabranjeno da pričaju o tome – završava izvor lista „Skandal“.

Mirjana je u strahu da joj se nešto ne desi, da li će moći da odgaji i vaspita dete i kako će se snaći kao majka. Sada je već kasno za abortus, pa joj jedino ostaje da bude jaka i da izdrži sve što sledi. U želji da saznamo kako se Mirjana oseća i šta planira dalje, pokušali smo da stupimo u kontakt s njom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bijonse čeka bebu

Kejt Mos čeka bebu?

Maraja Keri čeka bebu?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Čeka bebu sa oženjenim muškarcem?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump