Danijeli preti robija!!!

Pevačica Danijela Vranić (36) uskoro mora na sud jer je tužilaštvo protiv nje pokrenulo istragu zbog ometanja policajaca.

Koji su je hapsili zbog vožnje u pijanom

stanju, saznaje „Alo“. Istraga je pokrenuta i protiv Vranićeve sestre od tetke Jasmine K. zbog istog krivičnog dela.

 

– Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je predlog za sprovođenje određenih istražnih radnji protiv Vranićeve zbog sumnje da je remetila Zakon o javnom redu iz člana 23. Istražni sudija će uskoro da sasluša Vranićevu i njenu sestru – rekao je za „Alo“ izvor iz suda.

Vranićeva je 18. septembra pretila policajcima koji su je zaustavili zbog vožnje u suprotnom smeru. Policajcima koji su je zaustavili posle jurnjave po gradu pretila je svojim navodnim vezama u policiji, a jednom je otkinula džep na uniformi. Utvrđeno je da je „kraljica splavova“ svoj džip „rendž rover“ vozila sa 1,85 promila alkohola u krvi. Advokat Zoran Stanojević kaže da je za to krivično delo zaprećena kazna od šest meseci do tri godine zatvora.

– Ko uvredi, zlostavi, preti da će napasti, pokuša da napadne ili napadne ili na drugi način ometa ovlašćeno službeno lice u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira kazniće se zatvorom od šest meseci do tri godine – objašnjava Stanojević.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Paris Hilton preti 4 godine robije!

Fashion TV snima emisiju o Danijeli Vranić

Maja hoće da robija kao Ceca!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Danijeli preti robija!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump