Demi Mur podnosi zahtev za razvod!

Glumica Demi Mur posetila je advokata kako bi se konsultovala u vezi s podnošenjem zahteva za razvod od Eštona Kučera (33).

Sa kojim je u braku šest godina! Kako

prenosi „Dejli mejl“, Demi je rešila da uzme stvar u svoje ruke nakon što se mediji već desetak dana naslađuju pričama o Eštonovim aferama.

 

Kučer je 24. septembra, na godišnjicu braka sa Demi Mur, imao seks sa Teksašankom Sarom Leal u apartmanu hotela „Hard rok“ u Las Vegasu.

„Demi se oseća poniženom. Zbog toga je posetila advokata i konsultovala se u vezi s razvodom. Oni su razgovarali o podeli imovine. Demi je izgubila poverenje u Eštona, a pre nego što donese konačnu odluku, želi dobro da razmisli“, rekao je izvor blizak glumici.

Demi iza sebe već ima dva razvoda, sa kompozitorom Fredijem Murom i glumcem Brusom Vilisom. Ona i Ešton su se venčali 2005.

 

„Demi je bila rešena da učini sve da spase brak kada je izbio skandal. Ali, Ešton nije mogao da negira aferu jer su se pojavile i fotografije sa zabave u hotelu. Nisu pomogle ni posete kabala centru da se pomire. Demi je završila s Eštonom“, dodao je izvor.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Demi Mur ima novu piletinu!

Demi Mur: Trnovit put do zvezda! :-)

Arnoldov sin u vezi sa ćerkom Demi Mur!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Demi Mur podnosi zahtev za razvod!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump