Đokovići prvi Tanjini klijenti!

Doskorašnja potpredsednica kompanije „Pink“ Tatjana Vojtehovski prvi ugovor u svojoj novoj agenciji „Vojtehovski komjunikejšn“.

Potpisaće ni manje ni

više nego sa porodicom Novaka Đokovića!

 

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Tanja je pre nekoliko dana ugovorila prvi posao svoje agencije i tako postala desna ruka najboljem teniseru na svetu, ali ne samo njemu, već i njegovoj porodici.

– Kada je najavila da je otkaz na „Pinku“ dala zato što želi da razvije sopstveni biznis, odmah se znalo da neće dugo čekati na nove poslove, jer je tokom godina rada stekla veliki ugled kao PR kompanije „Pink“. Ipak, niko nije mogao ni da sluti da će za kratko vreme uspeti da ugovori saradnju sa najpoznatijim Srbinom na svetu. Kako sam čuo, porodica Đoković je Tanju pozvala kako bi preuzela sve obaveze vezane za njih i njihov biznis. Poslednjih dana više puta je viđena u razgovorima sa Srđanom i Dijanom Đoković u restoranu „Novak“, gde su pravili dogovore o detaljima saradnje. Ona će se pre svega brinuti o odnosima sa javnošću Novaka Đokovića, ali i svemu što njegova porodica radi – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da to nije sve o čemu će ona i njeni ljudi voditi računa.

– Tanja će biti zadužena za sve firme koje su u vlasništvu Đokovića. Tu spadaju i teniski tereni, restorani, humanitarni fond i još dosta toga. Prvi reket sveta je poznat po tome da u svom timu ima samo najbolje i najveće profesionalce, pa je tako i odlučio da bivša potpredsednica „Pink medija grup“ bude u njegovom štabu. Pošto je Tanja veliki profesionalac, sigurno je da ga ona nikada neće izneveriti i da će ta saradnja dugo trajati – dodao je naš izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

 

Podsećanja radi, Tatjana Vojtehovski je nedavno dala otkaz medijskom magu Željku Mitroviću i najavila da će njena agencija „Vojtehovski komjunikejšn“ uskoro početi sa radom, te da se nada da će joj jedan od prvih klijenata biti upravo njen bivši gazda.

– U ovom trenutku razmišljam da osnujem svoju firmu „Vojtehovski komjunikejšn“, koja će se baviti marketingom i zastupanjem u odnosima sa javnošću. Takođe, otkriću vam da sam Željku Mitroviću ponudila da bude moj prvi klijent – rekla je tada Tanja, ali izgleda da je Novak ipak preduhitrio Mitrovića.

U želji da proverimo navode priče, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom Vojtehovski, ali je ona ostala nedostupna do zaključenja ovog broja. Ipak, kako saznajemo, Vojtehovska je u emisiji kod Ivana Ivanovića koja će biti emitovana u petak uveče na „Prvoj srpskoj televiziji“ ekskluzivno potvrdila da će sarađivati sa Đokovićem.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja dala otkaz Željku Mitroviću!

Tanja Vojtehovski napustila Pink!

Novak Đoković i Rada Manojlović u šemi?!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Đokovići prvi Tanjini klijenti!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump