Ivana Selakov raskinula s dečkom!

Umesto da sa svojim dugogodišnjim dečkom Peđom Mirkovićem ode pred oltar, Ivana Selakov je ostala sama.

Raskinula je tiho, ali odlučno, i bez mnogo buke i priče sada već

bivšeg dečka praktično izbacila iz stana. Ili, kako sama kaže, dogovorili su se da se iseli.

 

– Istina je da smo raskinuli – izjavila je Ivana za list „Skandal“. Peđa je iz stana izneo svoje stvari i napustio zajednički dom.

– Peđa se odselio kod svojih roditelja. Tako smo se dogovorili! Šta ćemo sa stanom? Pa gledaću da isplatim Peđi njegov deo kako bih ostala ovde da živim! Mi smo zaista ostali prijatelji. Pa on mi je i dalje menadžer, samo više nije dečko – rekla je Ivana, koja je i otkrila razloge zbog kojih je došlo do raskida dugogodišnje veze.

– Ne volim da pričam o intimnim stvarima, ali kako bih izbegla sve moguće spekulacije, reći ću vam da smo se sporazumno razišli! Pukli smo! Posao je postao prenaporan, opterećujući, nismo se viđali zbog obaveza. Emisija „Šou snova“, u kojoj se borim, velika je obaveza. Želim da pobedimo i zbog toga sam se odrekla mnogih stvari, pa i slobodnog vremena. S druge strane, Peđa pokreće privatni biznis, pa ni on nikada nije bio kod kuće. Odjednom smo postali stranci. Udaljili smo se. Kao da se više nismo poznavali. To je razlog što se naša veza okončala – otkrila je Ivana Selakov za štampano izdanje lista „Skandal“.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivana Selakov lažirala raskid sa dečkom?

Ivana Selakov ima čuvara frizure!

Ivana Selakov ostavila svoj potpis na Maldivima!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ivana Selakov raskinula s dečkom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump